LC01-5.jpg

Joonatan (jipii, muistin sen nimen) oli ostanut Villelle kissanpennun, joka nimettiin Jormaksi. Ville
oli todella kiintynyt Jormaan, ja leikki ja hoivasi sitä koko ajan. Nyt Minealla ja Joonatanilla oli yhteistäkin aikaa. Toinen lapsi oli haaveena.

LC02-6.jpg

Ja eräänä rauhallisena iltana, kun Minea katsoi Villen kanssa televisiota, hänen mahansa alkoi turvota. "Auhtsh" Minea puuskaisi ja nousi seisomaan. Kahden sekunnin sisällä hänen mahansa kasvoi ainakin kaksinkertaiseksi. Minea henkäisi onnesta ja katsoi ihmeissään vatsaansa. Villekin
hymyili salaa, sillä hänestä tulisi isoveli.

LC03-4.jpg

Minea heräsi seuraavana aamuna todella aikaisin. Hän lähti kaupungille ja palasi kummallisen kapistuksen kanssa. Minea tiesi, että perhe tarvitsisi lisää rahaa. Hän oli käynyt juttelemassa tunnetun rahaväärentäjän kanssa, ja saanut rahanväärennyskoneen. Voi Minea, mitä menitkään tekemään.

LC04-6.jpg

Linnut lauleskelivat poliisillekkin Minean salaisista puuhista. Poliisiauto huristi pihaan ja muuan naispoliisi juoksi suoraan sisälle taloon. Mineakin huomasi hänet ja yritti peitellä jotenkin masiinaansa. Ei mennyt läpi, ei. Pienellä kuitenkin selvittiin, sakot vain rapsahtivat. Se siitä rahan tekemisestä.

LC05-5.jpg

Päivä ei olisi voinut paremmin jatkua. Virallisen ilmanpuhdistus-yhtiön tuholaistorjuja tuli ruiskuttamaan ihme-ainettansa Koivumäkien nurmikolle. Kuolleita torakoita makasi ympäri pihaa.
Lisäksi heppu vielä laskutti siitä, että hän myrkytti ruohon. Ja Joonatan oli takavarikoinut puhelimen, ja oli jutellut koko aamun vessassa...

LC06-5.jpg

Ja kun vihdoin hän uskaltautui ulos vessasta, hän käveli suoraan suutelemaan pihalle ilmestynyttä naista. "Voi Joonatan" nainen ähki ja rutisti Joonatania. Ainakin minuutin he olivat liimautuneina toisiinsa, kunnes Joonatan pyysi naista peremmälle kotiinsa.

LC07-4.jpg

"Mitä helvettiä?!" Minea karjaisi ja löi miestään keskelle kasvoja. Ville seisoi takana ja purskahti itkuun. "Mutta... Sinun piti olla töissä ja Villen koulussa!" Joonatan yritti puolustella.
"Minä olen äitiyslomalla ja tänään on lauantai" Minea vastasi kiukkuisena. "Kuinka sinä kehtaat?"
hän lisäsi ja meni makuuhuoneeseen. Ville juoksi nyyhkyttäen perässä. Joonatan lysähti tuolille ja huomasi, että hänen salarakkaansa oli lähtenyt. Ovi paukahti auki ja Minea sysäsi Joonatanin syliin jätesäkin. "Siinä. Ole hyvä ja häivy" hän sanoi vakavana. Sen jälkeen ei Joonatania näkynyt.

LC08-3.jpg

Samana iltana Ville vietti synttäreitä. Hieman haikeana. Olihan juuri Minea taas kerran eronnut.
Urheana hän kuitenkin puhalsi jokaisen kynttilän sammuksiin. Sitten hän henkäisi kerran syvään henkeen ja astui askeleen taakse päin.


LC09-3.jpg

Silmän räpäyksessä Ville venähti ainakin 20 senttiä. Hän oli kasvanut teiniksi. Pienellä muodonmuutoksella hänestä tulisi oikein komea nuori mies.

LC10-2.jpg

Ja niin hänestä tulikin. Valitettavasti Minea ei ehtinyt ihailemaan poikaansa, vaan oli treffeillä. Hän ei kauaa sinkkuna viihtynyt.

LC11-2.jpg

Deitit kuitenkin keskeytyivät nopeasti. Minea alkoi kiljumaan kivusta. "Va... - Vauva!" hän sai sanottua. Treffiseuralainen jäi seuraamaan vain vierestä ja Villekin juoksi hieman myöhässä paikalle. Kadulla synnyttäminen ei ollut kovin mukava kokemus itse kenellekkään.

LC12-2.jpg

Muutaman tunnin ponnistelun jälkeen terve poika saapui maailmaan. Hänet nimeksensä Matthew. Koska Ville oli jo tarpeeksi vanha, hän hoiti pikkuveljeään tämän illan. Minea saisi keskittyä treffeihinsä.

LC13-2.jpg

Turha alkaa vihjailemaan mihin treffit päättyivät. Kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa. Toivottavasti eivät ehkäisyä unohtanut.

Ja mitä seuraavassa osassa tapahtuu? Se selviää seuraavassa osassa!
XD