LC01-3.jpg

Leijona joutui useasti hoitamaan yksinänsä Villeä Minean ollessa töissä. Aikaisin aamulla Leijona sai kiskoa itsensä sängystä tehdäkseen lapsellensa aamupalaa. Tänäkään aamuna ei ollut poikkeusta. "Miksi minun täytyy kestää tätä?" Leijona puhisi keittiössä. "Voisin viettää mukavaa sinkkuelämää vailla huolen häivää. Miksi minun täytyy elättää tätä perhettä?" hän lisäsi ja iski nyrkkinsä keittiötasoon. Leijona ei tullut yhtään iloisemmaksi puhelimen soidessa. Langan päässä kiljui hänen vaimonsa, Minea, joka kertoi olevansa taas raskaana. Leijona paiskasi puhelimen kiinni. Kuitenkin hän nosti vielä luurin ja soitti lastenhoitajalle. Sitten hän lähti juoksemaan kaupungille.

LC02-3.jpg

Lastenhoitaja saapui paikalle. Hän hoiti Villeä niin kauan kunnes Leijona palasi takaisin. Hän piilotteli selkänsä takana jotakin pientä pussia. Lastenhoitaja kurtisti kulmiaan nähdessään Leijonan piilottelevan jotain. Onneksi Minea tuli kuitenkin pian. Ensimmäisenä hän halasi Villeä ja laittoi hänet kehtoon nukkumaan.

Sillä välin Leijona oli keittiössä kokkaamassa. Ammattilaisen ottein hän valmisti Chili con carnea.
Mutta hän lisäsi myös erään pienen aineksen mukaan. Leijona kaivoi hupparinsa taskusta pienen pussin jossai oli sisällä punaista jauhoa. Pussin kylkeen oli leimattu "PIKAINEN KESKENMENO".
Ilkeä ilme kasvoillaan hän ripotteli jauhon ruuan sekaan...

LC04-4.jpg

Ilta teki jo tulojaan. Minea oli voinut pahoin siitä asti kun hän oli syönyt. Hän oli opettamassa juuri Villelle miten pottahommat hoidetaan, mutta yhtäkkiä hänen vatsassaan tuntui hirvittävä kipu. Se tuntui samalta kuin synnyttäminen. "Ei lapsi nyt voi syntyä!" Minea sai ähkäistyksi. Leijona esitti hätääntynyttä ja soitti numeroon 112. Ambulanssi haki kivusta tuskissaan huutavan Minean. Sireenit ulvoivat ja Ville parkui.

LC05-3.jpg

Minea palasi sairaalasta jo seuraavana aamuna. Minea oli aivan murhen murtamana. Lääkärit olivat kertoneet, että hän oli saanut keskenmenon. Leijona lohdutti surevaa naisparkaa. Minea sanoi hyvät huomenet Villelle ja sen jälkeen painui nukkumaan. Raskas yö oli takana. Leijona joutui jälleen hoitamaan Villeä yksin. "En minä kestä tätä" Leijona karjaisi säikäyttäen Villen ja häipyi jonnekkin. Ville jäi yksin leikkimään palikkapelillänsä.

Minea nukkui koko päivän, mutta illalla hän nousi ylös. Hän käveli vessaan siistimään itseään. Kun Leijona huomasi tämän, hän käynnisti suunnitelmansa. Leijona otti puhelimen luurin ja soitti
jonnekkin. Hetken aikaa puhuttuaan hän laski luurin takaisin paikoillensa ja näytti siltä, kuin hän odottaisi jotakuta.

LC06-3.jpg

Ja niin hän odottikin. Leijonan ex-tyttöystävä rutisti Leijonan itseään vasten ja kuuma suutelo alkoi. Mitä tämä on tarkoittavinaan?

Samaan aikaan Minea harjasi hiuksiaan ja samalla kuivasi silmiään. Hänen oli vaikea olla itkemättä sen jälkeen, kun hän kuuli ettei vauvaa syntyisikään. Minea otti pyykkikorin päällä olevan Leijonan hupparin ja painoi sen rintaansa. Hän laski hupparin takaisin pyykkikorin päälle, mutta huomasi että hupparin taskusta tippui jokin pieni pussi. Minea kyykistyi vessan lattialle ja luki pussissa lukevan tekstin. Samalla sekunnilla Minean mieli muuttui surullisesta vihaiseksi. Hän nappasi pussin käteensä ja juoksi ovet paukkuen ulos. Hetkeksi hän jähmettyi. "Mitä hel.." Minea kuiskasi ja puristi hänen kädessä olevaa pussia.

LC07-2.jpg

"Sinun takiasi, että raskauteni keskeytyi. Ja nyt vielä petät minua jonkun akan kanssa täällä" Minea räyhäsi, ja lisäsi vielä: "Vielä lapsesi nenän edessä. Mitä Villekin ajattelee?" Lopuksi Minea läpsäytti Leijonaa poskelle. Leijona vaikeroi pidellessänsä poskea. "Tämä on nyt ohi" Minea sanoi vihainen ilme kasvoillaan ja heitti sormuksensa autotielle. Sen jälkeen hän ajoi Leijonan ulos talosta kadulle.

Tämä oli tällainen lyhyen puoleinen jakso. Anteeksi.

Ja ainiin. Tässä käytettiin Inteenimatermikälietä. Tiedän, ettei saisi. x)